Machines automatiseren

Home » Smartvision kwaliteitscontrole

Contacteer ons om uw project vrijblijvend te bespreken !

Koppeling met OEE en MES systemen voor nog betere automatisering

Procesautomatisatie op maat

Expertise op het vlak van industriële elektriciteit

Dankzij smartvision bent u in staat om een uitgebreide kwaliteitscontrole te integreren in uw productieproces. Om het reilen en zeilen van uw productie nauwlettend in de gaten te houden, installeert Innomatic uit Wevelgem, nabij Kortrijk, onder meer barcodelezers en camera’s. Deze controleren en detecteren afwijkingen, waardoor de foutenmarge en de bijhorende verliezen zo laag mogelijk blijven.

Smartvision als allesomvattende kwaliteitscontrole

Smartvision is top wat betreft kwaliteitscontrole. Het is een van de meest nauwkeurige systemen, dat allerlei soorten fouten detecteert en blootlegt. Omdat vele productieprocessen gedeeltelijk of zelfs volledig geautomatiseerd zijn, ligt de productiesnelheid zeer hoog. Dat is goed nieuws wat betreft efficiëntie en volume, maar dat betekent ook dat manuele controle door medewerkers vaak niet meer mogelijk is. Doordat de lijnen aan dergelijke snelheden onderworpen zijn, worden fouten of afwijkingen niet of nauwelijks met het blote oog gedetecteerd. Digitalisatie en automatisering is in dat geval noodzakelijk. Smartvision verzekert u hierbij van een uiterst precieze kwaliteitscontrole.

Onze Diensten

Zet de eerste stap naar een volledige procesautomatisatie

Innomatic maakt gebruik van de smartvision-systemen van het merk Cognex. Wereldwijd zijn machines die deel uitmaken van productielijnen voorzien van smartvision van Cognex, voor een uitgebreide kwaliteitscontrole. Afhankelijk van uw producten, kiest u zelf op welke criteria u controleert. De machine wordt zo ingesteld dat ze specifiek zoekt op bepaalde bugs. Denk bijvoorbeeld aan het aantal producten per verpakking, de juiste verpakkingswijze, beschadigde producten enzovoort. Wenst u meer te weten over het principe van smartvision, of wilt u uw processen door ons laten automatiseren? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar het nummer +32 56 311 206, laat een bericht achter via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@innomatic.be.

    Koetsierstraat 4
    B – 8560 Wevelgem
    T +32 56 311 206
    E info@innomatic.be

    onze klanten