Machines automatiseren

Home » Smartvision van Cognex

Contacteer ons om uw project vrijblijvend te bespreken !

Koppeling met OEE en MES systemen voor nog betere automatisering

Procesautomatisatie op maat

Expertise op het vlak van industriële elektriciteit

Smartvision is een innoverend controlesysteem van het merk Cognex. We durven misschien wel te stellen dat het niet mag ontbreken in uw bedrijfs- en procesautomatisering, voor een optimaal resultaat. Met smartvision van Cognex kiest u voor een volledige of bijna volledige automatisering van de controle van de productieprocessen. De slimme camera’s detecteren fouten of afwijkingen, die anders gemist worden.

Smartvision van Cognex als hypernauwkeurig controlesysteem

Wanneer u bij Innomatic uit Wevelgem, in de buurt van Kortrijk, aanklopt om het productieproces binnen uw bedrijf te automatiseren, laten we u graag kennismaken met de innovatieve werking van smartvision van Cognex. Omwille van de automatisatie, gaat het productieproces steeds sneller en sneller. Sommige bugs zijn daarom niet met het blote oog te detecteren door werknemers. Het is daar waar de systemen van Cognex hun intrede doen. Ze kunnen ingesteld worden naargelang op welk aspect u de producten wilt controleren. Hoeveel producten zitten er in iedere verpakking, zitten alle doppen juist op de verpakking geschroefd, en zijn alle koekjes even groot? De geïntegreerde smartvision, spoort ze op en meldt gebreken, zodat de foutenmarge zo laag mogelijk blijft, en er geen onnodige verliezen worden geleden.

Onze Diensten

Zet de eerste stap richting de automatisering van uw bedrijf

Heeft uw bedrijf nood aan een deskundig systeem dat een optimale kwaliteitscontrole binnen uw productieprocessen garandeert? Of wilt u eerst vrijblijvend advies inwinnen over een mogelijke gedeeltelijke of volledige bedrijfsautomatisatie? Stel ons al uw vragen, wij bekijken graag hoe we u kunnen helpen. U bereikt ons op het nummer +32 56 311 206, via het e-mailadres info@innomatic.be of door een bericht achter te laten via ons contactformulier.

    Koetsierstraat 4
    B – 8560 Wevelgem
    T +32 56 311 206
    E info@innomatic.be

    onze klanten