Wij automatiseren uw bedrijfsproces en geven advies op maat

Home » Automatiseren advies

Contacteer ons om uw project vrijblijvend te bespreken !

Koppeling met OEE en MES systemen voor nog betere automatisering

Procesautomatisatie op maat

Expertise op het vlak van industriële elektriciteit

Als u op zoek bent naar een professional die uw machines of volledige productieproces kan automatiseren en u kan voorzien van deskundig advies op maat, bent u bij Innomatic op de juiste plek. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en hanteren bij iedere klant een persoonlijke aanpak. Wij zoeken met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Schakel ons in voor het automatiseren en het geven van advies

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun productieproces te automatiseren en voor gedegen advies op dit vlak bent u bij Innomatic op de juiste plek. Wij geven advies over hoe u onder andere transportbanden of industriële bewerkingen het best kunt automatiseren om gegarandeerd te zijn van kwalitatieve resultaten. U klopt dus niet alleen bij ons aan als u bijvoorbeeld een productielijn wilt laten automatiseren, maar ook als u een idee of probleem wilt aankaarten en nood heeft aan advies op maat. Bovendien staan wij ook voor u klaar als specialist in bordenbouw.

Onze Diensten

Vraag advies aan onze professionals

Heeft u nood aan professioneel advies op vlak van het automatiseren van uw productieproces? Neem dan contact op met de medewerkers van Innomatic uit Wevelgem, in de omgeving van Kortrijk. U bereikt ons door te bellen naar +32 56 311 206, door een e-mail te sturen naar info@innomatic.be of door het contactformulier in te vullen. Bent u benieuwd welke projecten wij eerder succesvol gerealiseerd hebben? Neem dan zeker een kijkje in ons portfolio.

    Vlamingstaat 4
    B – 8560 Wevelgem
    T +32 56 311 206
    E info@innomatic.be

    onze klanten