Specialist in bordenbouw

Home » Bordenbouw specialist

Contacteer ons om uw project vrijblijvend te bespreken !

Koppeling met OEE en MES systemen voor nog betere automatisering

Procesautomatisatie op maat

Expertise op het vlak van industriële elektriciteit

Innomatic is voor bordenbouw dé specialist waar u naar op zoek bent. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kwaliteitsvolle stuurborden, vermogensborden en borden voor de voedingsindustrie. U bent bij ons gegarandeerd van een persoonlijk aanpak. Wij zoeken met u graag naar de meest geschikte oplossing op maat van uw organisatie.

In bordenbouw zijn wij specialist

U kunt erop rekenen dat wij als specialist in bordenbouw rekening houden met de opgelegde ISO- en BRC-normen waaraan voldaan moeten worden. U kunt steeds rekenen op borden van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien doorloopt iedere nieuwe installatie een grondige kwaliteitscontrole vooraleer wij deze opleveren. Wij zijn niet alleen specialist in bordenbouw, maar hebben ook al meer dan 10 jaar ervaring op vlak van de automatisering van productieprocessen.

Onze Diensten

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist in bordenbouw? Of wilt u ons inschakelen voor bedrijfsautomatisering? Dan zit u goed bij Innomatic uit Wevelgem, in de omgeving van Kortrijk. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +32 56 311 206 of door een e-mail te sturen naar info@innomatic.be. Tevens kunt u ook het contactformulier invullen. Wij staan als specialist in borden graag voor u klaar.

    Vlamingstraat 4
    B – 8560 Wevelgem
    T +32 56 311 206
    E info@innomatic.be

    onze klanten