Smartvision-automatisering

Home » Smartvision-automatisering

Contacteer ons om uw project vrijblijvend te bespreken !

Koppeling met OEE en MES systemen voor nog betere automatisering

Procesautomatisatie op maat

Expertise op het vlak van industriële elektriciteit

Als u bij Innomatic uit Wevelgem, in de omgeving van Kortrijk, kiest voor smartvision-automatisering, dan installeren onze specialisten enkele intelligente camera’s waarmee u doeltreffend uw productieprocessen in de gaten kunt houden.

Intelligente camera’s maken smartvision-automatisering mogelijk

Onze intelligente camera’s zijn perfect inzetbaar om snelle productieprocessen efficiënt te controleren en om de kwaliteit te bewaken. Smartvision-automatisering biedt heel wat mogelijkheden. De specifieke software is in staat om kleur en vorm te herkennen en controleert de datum en het lotnummer van de producten. Daarnaast wordt ook meteen duidelijk of de verpakking in goede staat is en of er geen doppen of deksels ontbreken. Bovendien kunnen dankzij deze innovatieve camera’s foute producten manueel of automatisch verwijderd worden en geniet u van een snelle productie zonder het proces stil te moeten leggen. Tevens bent u ook voor datacaptatie bij ons aan het juiste adres.

Onze Diensten

Doe beroep op onze kennis en expertise

Wilt u de kwaliteit van uw productieprocessen optimaal kunnen bewaken? Doe dan beroep op Innomatic en kies voor smartvision-automatisering om uw productieproces te controleren. Heeft u hier specifieke vragen of opmerkingen over? Neem dan zeker contact met ons op via +32 56 311 206, info@innomatic.be of vul het online contactformulier in. Wij beschikken over de juiste kennis en expertise, staan u graag te woord en vertellen u alles wat u moet weten over deze interessante en doeltreffende software. Wij hechten er veel belang aan om onze klanten op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en interessante feiten. Hou daarom zeker onze nieuwspagina in de gaten.

    Koetsierstraat 4
    B – 8560 Wevelgem
    T +32 56 311 206
    E info@innomatic.be

    onze klanten