Innomatic, Ikologik en Isotron hebben als partners de handen in elkaar geslagen. Samen presenteerden we op Indumation onze substantiële bijdrage die we leveren aan de transformatie van industriële automatisering. Dit gebeurde op 31 januari, 1 en 2 februari 2024, stand 103.

De zevende editie van Belgisch grootste show voor Factory, Process- and Infrastructure Automation wordt: “the place to be” voor alle belangrijkste actoren en investeerders.

 

Onze dienst Smart Vision werd terug op een ludieke manier gepresenteerd en dit met lekkere warme pannenkoeken van Lipcas + hieraan gekoppelde wedstrijd met dankzij Libeert.

Als je onze stand hebt bezocht, heb je vast gezien dat we een racebaan hebben opgezet. Maar wat heeft racen te maken met procesautomatisatie?

1️⃣ Snelheid: Zowel op de racebaan als in procesautomatisatie draait alles om efficiëntie en snelheid. We willen dat jouw productieproces soepeler loopt dan een racewagen!

2️⃣ Kwaliteitscontrole: Net als een snelle racewagen heeft ook procesautomatisatie strenge kwaliteitscontrole nodig om vlekkeloos te verlopen.

3️⃣ Technologie: Racen en procesautomatisatie vertrouwen op geavanceerde technologie om competitief te blijven.