Innomatic heeft meer dan 10 jaar ervaring op het vlak van automatisering van productieprocessen. We realiseerden al uiteenlopende projecten voor kmo’s en multinationals in verschillende sectoren en landen. Van de automatisatie van één handeling tot een compleet geautomatiseerd proces, van ontwerp tot bouw, u heeft maar één aanspreekpunt nodig voor het hele proces. 

Onze aanpak

We maken het verschil met onze persoonlijke aanpak. Vanuit onze oprechte betrokkenheid zoeken we samen naar de oplossing die voor uw bedrijf het best geschikt is. Als integrator beschikken we over een uitgebreid netwerk van experten. Op die manier kunnen we voor elk project professionals inzetten met de juiste expertise.

Innomatic wil méér zijn dan een leverancier. We gaan voor partnerschappen op lange termijn. Dat houdt in dat klanten ons ook kunnen aanspreken als ze geen concreet automatisatieproject hebben, maar een meer algemeen idee of probleem willen aankaarten. We zijn ervan overtuigd dat die manier van werken tot optimale en duurzame resultaten leidt.

AUTOMATISATIE

Innomatic is gespecialiseerd in procesautomatisering. We automatiseren nieuwe productielijnen, transportbanden en industriële bewerkingen. Bestaande machines en installaties kunnen we een upgrade bezorgen. We gebruiken de nieuwste technieken zodat u nog sneller, preciezer en veiliger kan produceren.

PROGRAMMATIE

Of het nu gaat om een eenvoudige of om complexe productieprocessen, een optimale procescontrole is steeds cruciaal. Innomatic stemt de bediening en de parameters van de installatie perfect op elkaar af. Samen met u selecteren we bovendien het meest geschikte visualisatiesysteem voor uw bedrijf.

INDUSTRIËLE ELEKTRICITEIT

Onze specialisten hebben een uitgebreide expertise op het vlak van industriële elektriciteit, bordenbouw en verlichting. Daardoor vormen we een meerwaarde in de meest diverse projecten en kunnen we een antwoord bieden op uiteenlopende vragen.

Onze Diensten

Contacteer ons om uw project vrijblijvend te bespreken !

Onze Projecten

bekijk alle projecten

    Vlamingstraat 4
    B – 8560 Wevelgem
    T +32 56 311 206
    E info@innomatic.be

    onze klanten